Pieter Stor partner bij Florin Finance

Gewezen M&A-baas bij de Rabobank wordt partner bij de mid-market M&A boutique.

Pieter Stor is begin mei als partner toegetreden bij Florin Finance. Pieter heeft jarenlange (internationale) corporate finance ervaring, onder meer als managing director bij ABN AMRO Bank, als partner bij Sequoia en als head of M&A Europe bij Rabobank. Begin 2017 verliet hij Rabobank om CEO te worden van de start-up BAGTAG. Bij BAGTAG heeft Pieter nieuw kapitaal opgehaald, een herstructurering doorgevoerd en het product in de markt gezet.

Stor keert na een avontuur in de wondere wereld van de startups terug in de M&A: “Leo en Derk Jan zijn zeer succesvol geweest in het leggen van het juiste fundament om Florin Finance verder uit te bouwen tot een vooraanstaande corporate finance boutique op de Nederlandse markt. Ik verheug mij erop om de gezamenlijke groeiambities te realiseren door hoogwaardig en onafhankelijk advies te geven aan onze klanten en hands-on betrokken te zijn bij het leveren van kwaliteit en resultaat”.

Florin Finance is een onafhankelijk corporate finance advieskantoor met een focus op mid-market M&A transacties. Florin Finance is in 2013 opgericht door Leo Bos en Derk Jan Helleman en is in korte tijd uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met een aanhoudende reeks van transacties in verschillende sectoren; in 2018 adviseerde Florin Finance bij 10 transacties.

Gerelateerde artikelen