Pieter Janssen neemt afscheid van advocatuur

Mede-oprichter Pieter Janssen verlaat na 13 jaar het succesvolle M&A kantoor JanssenBroekhuysen Advocaten en gaat verder in de kinderopvang.

Janssen: “Ik heb altijd de ambitie gehad om in plaats van in een adviserende rol ondernemend bezig te zijn vanuit een aansturende managementrol. De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk als advocaat mijn echtgenote ondersteund bij het opzetten en uitbreiden van haar onderneming in de
kinderopvang. Die onderneming groeit hard, we openden recentelijk onze zesde vestiging. Daarmee is voor mij een heel natuurlijk moment gekomen om invulling te geven aan mijn ambitie.”

Mariëlle Broekhuysen: “Het zal wel even wennen zijn als Pieter na 1 januari niet meer op kantoor is. Het is toch je maatje waar het 13 jaar geleden allemaal mee is begonnen. Het is voor mij geen verrassing dat hij de rol van adviseur nog eens wilde inruilen voor de drivers seat. Dat hij deze kans met beide handen aangrijpt begrijp ik dan ook wel. We wensen hem veel succes!”.

Het M&A kantoor gaat verder onder leiding van Jeroen Bleeker, Barbara van Hussen, Lucas Brabers, Oscar Pfeiffer en Mariëlle Broekhuysen. Zij en hun team zullen het kantoor op dezelfde vertrouwde wijze voortzetten.

Gerelateerde artikelen