Petit nieuwe partner bij IMAP Netherlands

Guillaume Petit is per 1 januari van dit jaar aangetreden als partner bij fusie- en overnamespecialist IMAP Netherlands.

Petit was voorheen werkzaam als Senior Manager Mergers and Acquisitions bij EY Transaction Advisory Services en verantwoordelijk voor de M&A praktijk in Rotterdam.

IMAP noemt Petit “een ambitieuze ervaren M&A’er met een scherpe analytische blik is een waardevolle aanvulling voor het IMAP team”. 

Petit kwam toen hij bij EY werkte IMAP al vaak tegen in het werkveld: “Wat me opviel – en wat nog steeds zo is – is dat IMAP écht meedenkt met haar klanten vanuit een ondernemersperspectief, waardoor ze niet alleen als specialist maar ook als mens het verschil maken. Ze zijn recht voor z’n raap. Dat maakt het contact persoonlijk en klantgericht en altijd eerlijk. Dat zit in het IMAP bedrijfs-DNA. Ik ben ervan overtuigd dat dat één van de redenen is geweest dat IMAP zich heeft ontwikkeld tot het toonaangevend M&A advieskantoor in de middenmarkt.”

De 37-jarige Petit heeft sterke affiniteit met sectoren als transport & logistiek, maritiem en olie & gas/ offshore, en in het bijzonder de toeleveranciers aan de olie & gas industrie. Zo was hij in 2015, 2016 en 2017 namens EY verantwoordelijk voor publicatie “Dutch Oilfield Services Analysis” en gastspreker bij onder andere de IRO. 

Gerelateerde artikelen