Oud-burgemeester Peter Rehwinkel naar Hill+Knowlton

Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies breidt zijn team uit met de aanstelling van Peter Rehwinkel (51) als Associate Director. In deze rol werkt hij als extern adviseur samen met de vaste adviseurs van Hill+Knowlton.
Peter Rehwinkel heeft een lange staat van dienst binnen het openbaar bestuur, onder meer als lid van de Tweede Kamer en Eerste Kamer voor de PvdA en als burgemeester van Naarden en Groningen. Naast externe adviseur voor Hill+Knowlton blijft Rehwinkel als bestuurder verbonden aan zijn adviespraktijk International Disaster and Crisis Management.
 
“Peters internationale ervaring op het gebied van crisiscommunicatie evenals zijn brede netwerk in Den Haag en daarbuiten vormen een uitstekende aanvulling op onze bestaande expertise," verklaart Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland in een persbericht. "Hij is in staat om bestuurders resultaatgericht te adviseren bij business critical vraagstukken. Daarnaast bieden zijn politieke achtergrond en netwerk op het hoogste niveau extra advieskracht voor onze Public Affairs practice in Den Haag.”
 
Peter Rehwinkel zegt over zijn nieuwe opdrachtgever: "Op het terrein van Crisis Management en Public Affairs speel je bij Hill+Knowlton Strategies in de Premier League. Het hoge strategische niveau van dit werk boeit me, maar ook de urgentie waarmee je vaak te maken hebt." 
 
Hill+Knowlton Strategies bestaat sinds 1972 en heeft in zijn klantenbestand veel bedrijven en financiele partijen. In de M&A-wereld kennen mensen het bureau van hun pr-begeleiding bij fusies en overnames. 
 
Gerelateerde artikelen