Peter Goedvolk hengelt metaalbewerkingsbedrijf binnen

Icamat Technology is opgenomen in de investeringsportefeuille van Rotterdamse ondernemer Peter Goedvolk. Voor de voormalige oliehandelaar betekent het metaalbewerkingsbedrijf de tweede investering in korte tijd.

Icamat is een bedrijf in Moordrecht dat computergestuurde systemen van werktuigmachines ontwikkelt. De onderneming specialiseert zich sinds 1986 in het bewerken van metaal. Icamat blijft deels in handen van ingenieursbureau Geomil Equipment, dat mede-aandeelhouder blijft. 

In de transactie heeft Goedvolk opgetrokken met mede-Rotterdammer Paul Verwater. Goedvolk en Verwater kennen elkaar als mede-aandeelhouder van aannemersgroep Verwater. Financiële details van de deal zijn niet bekend gemaakt.

Investeringsportfeuille
Peter Goedvolk verwierf onlangs een meerderheidsbelang verworven in TNO Bedrijven, onderdeel van onderzoeksinstituut TNO. Tegenwoordig gaat die groep door het leven als First Dutch Innovation. Met de acquisitie van Icamat beslaat de investeringsportefeuille momenteel 28 innovatieve en duurzame bedrijven in de sectoren Hi-Tech, Life Sciences en Energy.

 

Gerelateerde artikelen