Peppertree Staffing Solutions neemt IT-dienstverlener over

Overname van RedCarpet IT Services door staffing-specialist Peppertree.

Peppertree Staffing Solutions, een dienstverlener gespecialiseerd in het ondersteunen, verbeteren, opbouwen en laten groeien van staffing bedrijven tot high-tech staffing ondernemingen, kondigt de overname van RedCarpet IT Services aan.

RedCarpet is een innovatieve IT-dienstverlener uit Amstelveen die al veertien jaar actief is op de markt van flexibel ICT personeel. RedCarpet realiseerde in 2023 een omzet van 5.5 miljoen euro en heeft haar focus op testen en mainframe.

De strategische samenwerking is bedoeld als startpunt van een buy-and-build in de markt van de flexibele arbeid om klanten passende en op maat gesneden oplossingen te bieden voor hun personeelsbehoeften en IT-diensten.

Door de inzet van de kennis en ervaring van Peppertree kan RedCarpet haar klanten een nog meer op maat gesneden dienstverlening bieden. In 2024 wordt artificial intelligence en RPA (Robotic Process Automation) bij RedCarpet ingezet om processen sneller, foutloos en intelligenter te laten lopen. Daarnaast wordt zowel de frontoffice als de backoffice versterkt en heeft RedCarpet met Peppertree een financieel sterke partner.

“Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in onze strategie om toonaangevende diensten in de staffing markt aan te bieden”, zegt Rein Buijtelaar, Algemeen directeur van Peppertree Staffing Solutions. “We zijn enthousiast over de synergieën die de samenwerking met RedCarpet zal opleveren.”

Gerelateerde artikelen