Pels Rijcken versterkt zich met M&A-advocaat Carel van Swaay

De Corporate/M&A-praktijk van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn heeft versterking gekregen. M&A-advocaat Carel van Swaay maakt de overstap van de Zuidas in Amsterdam naar de Bezuidenhoutseweg in Den Haag.

Volgens Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn sluit de komst van Van Swaay naadloos aan bij de groeiambities van het kantoor in Den Haag.

“Wij zijn trots op de komst van Carel als ervaren M&A-collega. Carel zal een belangrijke positie in ons team innemen. Met zijn transactie-ervaring zal Carel meewerken aan de verdere uitbouw van de Corporate/M&A-praktijk van Pels Rijcken. In die zin is het een logische vervolgstap in zijn carrière”, reageert Luc Defaix, partner bij de Corporate/M&A-praktijk van het Haagse kantoor. Defaix stapte vorig jaar over van AKD.  

Overname Elsevier
De afgelopen zes jaar was Van Swaay in dienst van De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij beursgenoteerde bedrijven en multinationals adviseerde bij binnen- en buitenlandse M&A-transacties. De overname-advocaat was onder meer betrokken bij de transactie van het moederbedrijf van weekblad Elsevier

 

 

Gerelateerde artikelen