Paul Hopman nieuwe Country Managing Partner DLA Piper

DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners ter wereld, heeft een nieuwe managing partner voor zijn Nederlandse afdeling aangesteld. Paul Hopman is per 1 november country managing partner en neemt het stokje over van Richard Fens, die na bijna vijf jaar leidinggeven, aan het kantoor verbonden blijft en zich weer full time zal toeleggen op zijn ondernemingsrechtelijke praktijk.
"Ik kijk met veel genoegen en trots terug op de afgelopen jaren, waarin ik mede vorm en inhoud heb mogen geven aan de ambitie van DLA Piper; een periode waarin wij zijn uitgegroeid tot een echte global firm en een serieuze speler zijn geworden van de absolute top van de markt voor juridische dienstverlening," zegt Richard Fens (1966) in het persbericht.
 
Opvolger Paul Hopman (1972) blijft in combinatie met zijn nieuwe rol actief als partner in de praktijkgroep Litigation and Regulatory van DLA Piper. Als advocaat Banking Litigation treedt Hopman op voor nationale en internationale cliënten in de financiële dienstverlening, al dan niet in grensoverschrijdende zaken. 
 
"Ik dank Richard voor zijn significante bijdrage aan ons kantoor van de afgelopen jaren," laat Hopman weten. "Daarbij kijk ik ook enorm uit om vanaf 1 november met iedereen in de nationale en internationale organisatie van DLA Piper verder te bouwen aan onze positie en reputatie in de markt."
 
Gerelateerde artikelen