Patrick Wijffelman partner bij Wingman

Laatst gewijzigd: 25 september 2023 09:53
Wingman Business Valuation breidt de praktijk uit met het aantrekken van partner Patrick Wijffelman.

Patrick Wijffelman is als partner toegetreden tot Wingman Business Valuation. Wijffelman is gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen en litigation support en heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring op dat gebied. Hij heeft in die periode meer dan 150 waarderingsopdrachten uitgevoerd voor Nederlandse en internationale bedrijven en meer dan 50 aan- en verkooptransacties begeleid.

Hij richt zich op purchase price allocations en impairment tests, fiscale waarderingen en waarderingen ten behoeve van overnames (fairness- en second opinions). Hij voert eveneens schadeberekeningen uit. Wijffelman startte zijn carrière in 2001 bij Mazars Berenschot Corporate Finance. Na de verzelfstandiging werkte hij als director bij MBCF in de algemene fusie- en overnamepraktijk en voerde hij uiteenlopende bedrijfswaarderingen uit. Hij gaf binnen MBCF leiding aan de groep Waarderingen en litigation support.

Ook was Patrick vanaf 2018 werkzaam als director bij CFI, Corporate Finance International,  waar hij werkte aan aansprekende en succesvolle overnames binnen de zakelijke dienstverlening en de industrie. Patrick is gastdocent Valuation voor de opleiding M&A en Valuation van de Rijksuniversiteit Groningen en de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen.

Gerelateerde artikelen