Partnerpromoties bij Hogan Lovells

Maria Benbrahim en Alexander Fortuin benoemd tot partner.

Bij Hogan Lovells in Amsterdam wordt de maatschap versterkt met de promotie van twee advocaten uit eigen gelederen tot partner. 

Maria Benbrahim (40 jaar, foto links) is benoemd tot partner in de Employment praktijk. Zij werkt sinds 2016 bij Hogan Lovells en zij heeft een groeiende corporate employment praktijk opgebouwd, gericht op de nationale en internationale markt. Benbrahims ervaring op het gebied van het arbeidsrecht betreft een breed scala uiteenlopend van procedures en adviezen over verplichtingen ten opzichte van (Europese) ondernemingsraden tot adviezen over herstructurering, fusies en overnames, due diligence, ontslag van topfunctionarissen, beloningsvraagstukken, eisen binnen de financiële sector en regels inzake ondernemingsbestuur.

Alexander Fortuin (40 jaar) is benoemd tot partner in de Tax praktijk. Alexander is werkzaam binnen de internationale fiscale praktijk van Hogan Lovells. Hij geeft sinds 2020 leiding aan het fiscale team in Amsterdam. De praktijk van Fortuin bestaat uit het geven van all-round fiscaal advies, met een focus op fusies, overnames, financiering, herstructurering, emissies, securitisatie, (her)verzekering, insolventie, informatieuitwisseling, procesvoering, vastgoed en incentive plans. De zaken hebben vrijwel altijd een internationaal karakter, waarbij gezien de vele ontwikkelingen eveneens aandacht wordt besteed aan transparantie en ESG.

Gerelateerde artikelen