Partnerbenoeming bij Pereira Tax Consultants

Pereira heeft Sander Hekscher (42) per 1 januari 2020 benoemd tot partner. Hekscher is sinds 2002 werkzaam in de fiscale adviespraktijk.

Bij Pereira, waar Sander sinds 2016 senior adviseur is, geeft hij fiscaal advies aan ondernemingen, (private equity en beleggings-) fondsen en vermogende particulieren zowel in nationaal als internationaal verband.

“Voor cliënten écht van toegevoegde waarde zijn” is wat hem drijft in zijn vak. De open cultuur van Pereira — gericht op (complementaire) samenwerking van medewerkers om te excelleren — inspireert én motiveert hem daarbij. Pereira is zeer verheugd deze betrokken en kundige fiscalist tot haar partners te mogen rekenen.

Pereira is een fiscaal-juridisch advieskantoor met circa 55 medewerkers, gevestigd in Den Haag. Pereira heeft zich in 17 jaar gepositioneerd als belastingadvies-boutique met een persoonlijke benadering. Pereira biedt hoogwaardige, creatieve en pragmatische maatoplossingen aan bedrijven en personen die een individuele aanpak en persoonlijke begeleiding wensen.

Gerelateerde artikelen