Paragin Group neemt Coachview over

Laatst gewijzigd: 28 juli 2023 10:30
Met steun van Main Capital ontstaat de 'meest complete leverancier voor commerciële opleidingsinstituten'.

Paragin Group, een leverancier van EdTech-oplossingen met een gespecialiseerd aanbod op het gebied van digitale toetsen en e-portfolio’s, heeft Coachview overgenomen, met de steun van strategische software-investeerder Main Capital Partners. Coachview is een ontwikkelaar van een SaaS-oplossing voor cursusadministratie die het hart van de administratie vormen voor opleiders. De oplossingen worden ingezet door scholen en opleidings- en exameninstellingen op alle onderwijsniveaus in Nederland en België.

De overname van Coachview vertegenwoordigt Paragins tweede add-on acquisitie, nadat het in 2022 de krachten bundelde met SOWISO, leverancier van een online toetsomgeving voor de exacte vakken. De toevoeging van Coachview aan de Paragin Group creëert een uitgebreide productsuite met sterke gecombineerde expertise, technologisch leiderschap en een gedeeld klantenbestand. Samen positioneren de bedrijven zich als de meest complete leverancier voor commerciële opleidingsinstituten, waarbij ze ‘levenslang leren’ ondersteunen bij iedere stap.

Paragin en Coachview kunnen hun (gezamenlijke) klanten een uitgebreide suite aanbieden waarin de sterke punten van beide bedrijven samenkomen. Paragin is gespecialiseerd in studentgerichte toets-, leer- en ontwikkelingsoplossingen en biedt innovatieve tools die studenten ondersteunen in hun opleidingstrajecten. Coachview excelleert in het aanbieden van administratieve oplossingen en levert robuuste systemen en processen om onderwijs- en opleidingsinstellingen efficiënt aan te sturen. Het integreren van Paragin’s best-of-breed toets- en e-portfolio oplossingen in de bredere Coachview suite zal leiden tot een onderscheidend aanbod. Dit zal opleidingsinstellingen helpen een efficiëntieslag te maken door workflows te automatiseren, terwijl studenten kunnen genieten van betere (geïndividualiseerde) beoordelingen en betere leerresultaten kunnen behalen.

Gerelateerde artikelen