Nieuwe aandeelhouder Costo Intralogistics & Xtend Business Software 

De DGA’s van Costo Intralogistics & Xtend Business Software hebben de meerderheid van hun aandelen aan investeringmaatschappij OxGreenfield verkocht.  

Costo Intralogistics en Xtend Business Software, specialisten in automatisering van magazijnen (intralogistiek), gaan verder met investeringsmaatschappij OxGreenfield. Alarik Lens van Rijn en Leon Schuurbiers, DGA’s van Costo Intralogistics en Xtend Business Software hebben de meerderheid van hun aandelen aan OxGreenfield verkocht. 

Costo Intralogistics automatiseert intralogistieke processen voor e-commerce, productie & industrie, retail en logistieke dienstverlening. De focus ligt hierbij op hardware oplossingen. Xtend Business Software is software specialist met expertise om het volledige logistieke proces te automatiseren. 

Met de komst van OxGreenfield hopen ze een volgende groeifase van de bedrijven veilig te stellen en op de lange termijn continuïteit waarborgen. Harm Langen van OxGreenfield: “E-commerce is een sterke groeimarkt. Deze groei in combinatie met de schaarste aan gekwalificeerd personeel leidt tot een toename van automatisering van logistieke processen in magazijnen. Costo Intralogistics & Xtend Business Software hebben een sterke positie als leverancier van geïntegreerde oplossingen. Ze hebben een tevreden klantenkring die de kwaliteit en flexibiliteit van de organisatie weet te waarderen. Daarnaast hebben ze een goed geëquipeerd team en een gedreven management dat bewezen heeft in deze markt forse groei te kunnen realiseren. Om de verdere groei mogelijk te maken, is een investering nodig in de organisatie, systemen en de processen. Hieraan gaat OxGreenfield als betrokken investeerder zeker een bijdrage leveren.” 

Gerelateerde artikelen