Overnamenotaris Jan de Snaijer Nieuwe Office Managing Partner Hogan Lovells Amsterdam

Corporate partner Jan de Snaijer (53) van het internationale advocatenkantoor Hogan Lovells zal vanaf 1 juli 2014 de rol van Office Managing Partner van het Amsterdamse kantoor op zich nemen. De Snaijer zal deze functie overnemen van Klaas Bisschop, die het kantoor ruim zeven jaar heeft geleid.
De Snaijer stuurt op dit moment het Amsterdamse notariële team aan, dat zich onder meer richt op het adviseren, begeleiden, oprichten en reorganiseren van vennootschappen, aandelentransacties, partner-overeenkomsten en samenwerkingsverbanden. Het team werkt ook nauw samen met de bank- en financieringspraktijk bij het creëren van zekerheidsrechten.
"Ik kijk er naar uit om straks actief te zijn als Office Managing Partner in deze spannende tijd van groei van Hogan Lovells wereldwijd en het Amsterdamse kantoor", zegt De Snaijer. "Hogan Lovells was recent actief betrokken bij een aantal toonaangevende en belangrijke projecten, waaronder de advisering van Liberty Global bij de US$1 miljard verkoop van haar internationale content afdeling Chellomedia aan AMC Networks; het optreden voor verschillende buitenlandse partijen in een procedure tegen de Nederlandse Staat tot het verkrijgen van schadevergoeding voor de nationalisatie van SNS REAAL en SNS Bank; het optreden voor één van de derivaat leveranciers aan Vestia woningbouwcorporatie en het adviseren van Mitsubishi Motors Corporation bij de verkoop van NedCar."
Klaas Bisschop zal zich vanaf 1 juli a.s. weer volledig gaan wijden aan zijn Intellectuele Eigendom- en procespraktijk. 
Gerelateerde artikelen