Overnamegeschillen specialist Dirk-Jan Duynstee naar Clifford Chance

Dirk-Jan Duynstee (38) is sinds1 december partner bij de procesrechtsectie (litigation & dispute resolution) van Clifford Chance. Hij werkte voorheen bij Spigt Litigators waar hij eveneens partner was. Duynstee heeft er zin in: "Ik zie grote kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling bij Clifford Chance met haar uitstekende reputatie en klantenportfolio. Ook het internationale karakter van de praktijk is zeer aansprekend voor mij. Ik verheug mij erop deel uit te gaan maken van het team."
Duynstee is gespecialiseerd in ondernemings- en effectenrechtelijke geschillen, waaronder post-overnamegeschillen, geschillen in het kader van openbare biedingen, aandeelhoudersgeschillen en uitkoopprocedures.
 
Na te hebben gewerkt als management trainee bij VNU, was Duynstee tussen 2003 en 2006 in dienst bij Clifford Chance en werkzaam in de secties Corporate en Finance & Capital Markets. In 2006 trad hij toe tot Spigthoff, waar hij in 2010 partner werd. Duynstee studeerde in 2000 af in Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en voltooide in 2010 een postacademische opleiding aan de Grotius Academie. Hij is lid van de Vereniging Corporate Litigation (VCL) en de Vereniging voor Effectenrecht (VVER).
 
Gerelateerde artikelen