Overnameadvocaat Arjen Mulderije partner bij Van Campen Liem

Arjen Mulderije sluit zich per september 2014 aan als partner bij Van Campen Liem binnen de corporate praktijkgroep van het kantoor in Amsterdam.
Mulderije is een ondernemingsrecht advocaat met ervaring op het gebied van M&A, private equity en financieel recht. Mulderije begonnen zijn loopbaan bij Stibbe in Amsterdam en London. Hij heeft daarna gewerkt bij Clifford Chance, HVG en Boekel de Nerée. De laatste anderhalfjaar werkte hij als onafhankelijk adviseur.
 
Mulderije is gespecialiseerd in M&A, joint ventures, corporate governance en commerciële transacties. Hij adviseert ondernemingen en financiële instellingen.
 
Van Campen Liem is opgericht in 2012 en heeft kantoren in Amsterdam en Luxemburg. Het kantoor is gespecialiseerd in (internationaal) ondernemingsrecht en fiscale (her)structureringen. Het team van Van Campen Liem bestaat uit fiscalisten, ondernemingsrecht advocaten en (kandidaat)notarissen die gezamenlijk ondersteuning bieden bij ondernemingsrechtelijk werk en transacties, zowel nationaal als internationaal.
 
Gerelateerde artikelen