Overname Datumprikker.nl

Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments nemen TIIN-deelname over.

Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments hebben aangekondigd dat zij de acquisitie hebben afgerond van de twee platforms Datumprikker.nl en Cally.com.

De combinatie van de twee nieuwe aandeelhouders zorgt volgens een persbericht voor een sterke basis om de platforms nationaal en internationaal verder te laten groeien.

Datumprikker.nl is al ruim 20 jaar de meest gebruikte planningstool in Nederland. Het platform stelt haar 6,5 miljoen jaarlijkse gebruikers in staat om eenvoudig afspraken en evenementen te plannen met vrienden, collega’s en familieleden.

Cally.com is de internationale versie van Datumprikker.nl.

Kompas Publishing heeft bekende platformen zoals Startpagina.nl, GoeieVraag, ONS, Fietsnetwerk, KEKMama, Zeker.com in eigendom.

Sky Is The Limit investeert in innovatieve Web2 en Web3 bedrijven en begeleidt deze actief met (internationaal) opschalen op tech-, strategisch- en financieel gebied. Het fonds wordt aangestuurd door een team van experts die ondernemers- en internationale ervaring hebben in elke groeifase van een bedrijf. De Web2 portefeuille bestaat uit titels zoals Leads.io, Qassa, Rocket Code, ShoutOut.vip, Wallgroup en meer.

De belangrijkste uittredende aandeelhouders zijn Nalta (een ontwikkelaar van datagedreven platforms) en investeerder TIIN Capital.

Gerelateerde artikelen