Oud ING’er Monte Hoekstra versterkt gelederen Aperghis & Co

Monte Hoekstra gaat vanaf 1 november 2016 aan de slag bij Aperghis & Co. Dat heeft de M&A advisory boutique uit Amsterdam onlangs bekend gemaakt.

Voorheen was Hoekstra werkzaam bij ING als Director FIG (2009-2015) en eerder als Associate ECM (2006-2009). Na een decennium nam de investment banker afscheid van de Oranje Leeuw en startte hij als Director FIG bij vermogensbeheerder BlackRock, waar hij verantwoordelijk was voor de relatie met financiële instellingen (zoals pensioenfondsen) binnen de Benelux. Die ervaring neemt hij mee naar Aperghis & Co

Met de nakende komst van Hoekstra timmert het ruim twee jaar geleden opgerichte Aperghis & Co stevig aan de weg. Managing Director Nicholas Aperghis is blij met de entree van Hoekstra: “Het past binnen de globaal waarneembare groeiende vraag naar diensten van boutiques, zoals wij.  De ambitie voor ons is het aantrekken en investeren in de juiste mensen.” 

Volgend doel van Aperghis & Co is om ook recente graduates binnen te halen. “We zoeken nog twee juniors, vers uit de universiteitsbanken, of met één of twee jaar werkervaring, die ons komen versterken.”

 

 

Gerelateerde artikelen