Oscar Balhuizen partner bij binq Corporate Finance

De jonge Haagse boutique groeit door met het toetreden van Oscar Balhuizen, een ervaren risk manager. Balhuizen komt over van Deloitte.

Oscar Balhuizen heeft zich aangesloten bij binq Corporate Finance, een nieuwe en snelgroeiende boutique in de Nederlandse M&A wereld. Oscar heeft zijn leerschool gehad bij Deloitte en heeft zich gespecialiseerd in het identificeren van bedrijfsrisico’s en de adequate beheersing daarvan. binq wordt geleid door de ervaren M&A professional Joop de Hoogh.

Over het aantreden van Balhuizen zegt De Hoogh: “Door zijn jarenlange ervaring als corporate risk manager van een van de grootste onafhankelijke olie-traders in Europa is Oscar de specialist op het gebied van het inventariseren van de relevante operationele en financiële risico's en hoe de beheersing daarvan in een bedrijfsmodel kan worden geïncorporeerd. Zijn expertise stelt ondernemingen in staat om te groeien maar toch beschermd te blijven tegen onverwachte tegenvallers. We zien dit als een belangrijke aanvulling op de services die wij verlenen bij fusies en overnames.”

Gerelateerde artikelen