Orsatel Telecom verkocht aan Quamba People 

Orsatel Telecom B.V. uit het Zuid-Hollandse Wateringen, specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatieverbindingen voor bedrijven en instellingen, is overgenomen door Quamba Lab B.V.. Quamba Lab is onderdeel van Quamba People, een landelijk opererende personeelsbemiddelaar uit Hoevelaken, gericht op Field Service Engineers. 

Orsatel Telecomis een telecombedrijf dat zich onder andere bezighoudt met specialistische werkzaamheden op het gebied van bekabelde en draadloze communicatieverbindingen voor bedrijven en instellingen. Het gaat over alle soorten verbindingen waaronder koper, VDSL, glasvezel, VOIP en cloud. Orsatel telecom is een landelijke prominente speler op het gebied van bovengrondse als ook ondergrondse datanetwerken met 45 specialisten in dienst. 

Quamba People uit Hoevelaken is een landelijk opererende personeelsbemiddelaar, die naast de mensen ook de tooling en aansturing verzorgt, o.a. in de telecomsector. Quamba People heeft dagelijks meer dan 180 specialisten aan het werk.

Marktlink Fusies & Overnames was verantwoordelijk voor de verkoopbegeleiding. Rembrandt Fusies en Overnames begeleidde Quamba People.

 

Gerelateerde artikelen