Oribi Groep neemt Certwell over

Derde add-on acquisitie van aanbieder Identity & Access Management software.

Oribi Groep, aanbieder van Identity & Access Management software, kondigt de strategische combinatie aan met certificerings- en compliance specialist Certwell. Dit is de derde add-on acquisitie van Oribi Groep sinds de samenwerking met Main Capital Partners in 2021.

In 2022 versterkte de groep haar positie al door autorisatiebeheerspecialist SmartAIM en ID-verificatiespecialist JanusID over te nemen. 

Certwell, opgericht in 2010 en met het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt een reeks compliance en certificeringsoplossingen. Certwell is een begrip in de bouw en infra en kan alle netbeheerders tot haar klantenkring rekenen. Deze oplossingen bieden klanten hulp bij de naleving van wettelijke en functionele eisen van hun werknemers door de geldigheid en authenticiteit van certificaten te bewaken. Het bedrijf bedient in totaal 45 klanten in sectoren als de bouw, energie, logistiek en gezondheidszorg. 

De combinatie is complementair aangezien Certwell en Oribi een vergelijkbare product-markt-fit delen en geografisch dicht bij elkaar liggen. Met de expertise van Certwell op het gebied van certificeringsbeheer kan Oribi een nog uitgebreidere reeks oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer aanbieden aan haar klanten. Door verder te verbreden binnen de IAM-workflow wordt de gecombineerde groep bovendien een steeds meer diverse aanbieder. Dit maakt Oribi nog aantrekkelijker voor haar klanten, omdat het een one-stop-shop wordt voor al hun behoeften op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer. 
 

Gerelateerde artikelen