Oprichter koopt dochter terug van failliet Unlimited Footwear

Twaalf jaar geleden verkocht Jaco Flach zijn kindje aan de nu overleden moeder.

Schoenenmerk Rehab Footwear gaat zelfstandig verder, nadat moederbedrijf Unlimited Footwear Group begin deze week failliet werd verklaard.  Rehab-oprichter Jaco Flach heeft de dochter losgeweekt uit de failliete boedel. Hij heeft daarover een akkoord bereikt met de curator. Wat Flach moest betalen voor de deal is niet bekendgemaakt.

De verkoop gebeurt twaalf jaar nadat hij Rehab had verkocht aan Unlimited Footwear. Het schoenenmerk wordt onder een nieuwe BV geplaatst: Hathaway Brands BV. “Samen met ons bestaande toegewijde team zullen we mooie collecties en toffe campagnes blijven maken voor Rehab Footwear”, staat in een persbericht. “We kijken vol vertrouwen uit naar de volgende fase van het bedrijf.”

De webshop en de verkopen van Rehab gingen half februari op zwart vanwege de surseance van betaling waarin het moederbedrijf terechtkwam. Volgens Rehab gaat de webshop weer snel open en worden daarmee ook de verkopen gestart. Rehab levert verder aan schoenenwinkels, zoals zoveel schoenenmerken.

Gerelateerde artikelen