Opleidingsplatform ziet het licht na pre-seed financiering

Dankzij drie ton investering kan Everday nu de markt opgaan.

De AI-start-up Everday heeft 300.000 euro opgehaald bij een pre-seed financieringsronde en gaat daardoor van start. De financiering is verkregen via Builders Studio, een start-up studio voor SaaS-bedrijven die de toekomst van werk vormgeven. Everday biedt een AI-gedreven skill management platform dat organisaties helpt om een toekomstbestendig personeelsbestand op te bouwen. Dankzij de financiering opent het bedrijf vandaag de deuren.

Everday speculeert op de enorme scholingsbehoefte wereldwijd als gevolg van de snel ontwikkelende technologie. Waar technische vaardigheden voorheen tien jaar lang van waarde bleven, is dat inmiddels gedaald naar tweeënhalf jaar. Dit zet organisaties onder druk om met de juiste trainingen, bijscholing en recruitment te zorgen voor een toekomstbestendig personeelsbestand.

Everday’s skill management platform stelt organisaties in staat om de huidige vaardigheden van werknemers te analyseren en in kaart te brengen en data-gedreven beslissingen te nemen over hun ontwikkeling en de werving van nieuw talent.

Het bedrijf is opgericht door de Mexicaanse Estefania Hernandez en de Nederlandse Dylan Moerland. Beide ondernemers hebben jarenlange ervaring in SaaS- en AI-ontwikkeling. De opgehaalde financiering zal worden gebruikt voor de go-to-market activiteiten van het platform en voor verdere productontwikkeling. Everday’s pre-seed financieringsronde zal naar verwachting worden afgesloten in december 2024.

Gerelateerde artikelen