Only creative entrepreneurs gaat de grens over naar België

Happiness vormt de basis voor de Only-community in België.

Het Belgische creatief en strategisch marketingbureau Happiness is onderdeel geworden van Only creative entrepreneurs.

Dit is het eerste bureau buiten Nederland dat zich aansluit bij Only en zal de basis vormen voor de community in België. Happiness heeft meerdere vestigingen in onder andere Brussel en Amsterdam, die samen een groep van meer dan honderd medewerkers vormen.

Ook in België het goede laten groeien
Only heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een community met meer dan 300 strategen, designers, developers, communicatie-, media- en contentspecialisten in Nederland. Hierin staan creativiteit en ondernemerschap centraal.

De cultuur van Happiness sluit goed aan op de creatieve en ondernemende cultuur van Only in Nederland. Daarnaast hebben beide bedrijven waarden die met elkaar overeenkomen zoals verbinding, maatschappelijke thema’s, duurzaamheid en de combinatie van strategie en creativiteit.

Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: “We zijn erin geslaagd om de afgelopen jaren in Nederland een sterk ecosysteem op te bouwen waarin de verschillende expertises van alle creative entrepreneurs bij elkaar komen. Hierin bewijzen we dat één plus één meer dan twee is. Nu is het tijd om ons dienstenaanbod ook in België te verdiepen en te verbreden. Happiness is een zeer gerenommeerd bureau in België en is niet voor niets twee keer tot Agency of the Year uitgeroepen. Wij hebben veel zin om samen met Happiness te bouwen aan Only in België.”

Gerelateerde artikelen