Online trainer is toe aan de derde overname in een jaar

GCP Central in handen van de ambitieuze Reducate EdTech Group.

Reducate EdTech Group, een speler op het gebied van online nascholing, neemt GCP Central uit Amsterdam over. Dit bedrijf ontwikkelt trainingen op het gebied van regelgeving voor professionals in klinisch onderzoek. Sinds de oprichting hebben meer dan 17.000 cursisten trainingen gevolgd in de regelgeving van de opzet en uitvoering van klinisch onderzoek.

Reducate EdTech Group bedient meer dan 175.000 professionals in meer dan veertig verschillende beroepsgroepen met eCPE. Met de overname versterkt Reducate EdTech Group haar positie als marktleider in Online Continuing Professional Education (eCPE) en breidt ze haar aanbod in de medische sector uit met ‘Klinisch Onderzoek’.

Het is de derde overname van Reducate EdTech Group in een jaar. Vorig jaar nam de online trainer THAR en LearnLet over en groeide daarmee naar een jaaromzet van 23 miljoen euro. De groep bedient door de overname nu meer dan 100.000 klanten in veertig verschillende doelgroepen.

Met deze overname van GCP Central verwachten beide partijen niet alleen hun huidige aanbod te versterken, maar ook nieuwe kansen te creëren op internationaal vlak. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen