Onderzoek M&A Awards 2021 van start | Nomineer nu de beste deals en talenten

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:14
Wat zijn de beste deals en wie zijn dit jaar de beste dealmakers? Het onderzoek is nu gestart.

Het jaarlijke M&A-onderzoek onder de absolute top van de Nederlandse M&A-markt wordt vandaag verstuurd. Dit onderzoek vormt de basis voor de jaarlijkse M&A Awards die dit jaar op 16 december zullen plaatsvinden. Klik hier voor de updates in het awardproces voor 2021. Het onderzoek loopt tot 1 november en op 18 november worden de genomineerden bekend gemaakt. 

Vandaag ploft de jaarlijkse survey onder alle belangrijke spelers van de Nederlandse dealmarkt op ruim 3.000 digitale deurmatten. Net als in de voorgaande jaren worden de awards voor een belangrijk deel uitgereikt op basis van dit onderzoek: in de meeste categorieën wordt de winnaar voor 50% bepaald door de League Tables en voor 50% door de stemmen in het onderzoek. De beste deals (groot, middel en klein) worden daarnaast ook nog extra onder de loep genomen door een vakjury.

In de categorieën Best Deals, Best Diversity Firm en Best Young Talents kan er nu gestemd worden.  

Tot en met 15 oktober kan er gestemd worden op de Best Deal (meer dan 250 miljoen) en Best Deal Mid-Cap (tussen de 50 en 250 miljoen).

Tot en met 30 oktober kunnen deals worden voorgedragen voor de Best Small-Cap Deal (met een waarde van tussen de 5 en 50 miljoen euro).

Ook kunnen er nu jonge, talentvolle M&A advocaten, PE-managers en M&A-adviseurs – oftewel Best Young Talents – voorgedragen worden. En zijn we op zoek naar de firma’s die vooroplopen op het thema diversiteit (Best Diversity Firms) en hier inspirerende acties voor hebben ondernomen. 

De actiepuntjes voor vandaag: 
– Stuur de pitchformulieren in voor Best Deal en Best Deal Mid Cap! U heeft nog tot 15 oktober. 
– Nomineer de beste deal tot 50 miljoen; tot en met 30 oktober kunnen de beste MKB-deals worden ingezonden. 
– Kijk nog eens goed rond op kantoor en scout de beste jonge dealmaker en draag ze voor! 
– Wat zijn de beste Diversity Firms. Deel het met ons. 

De volledige regulations, inclusief alle categorieën, is te vinden op maawards.nl. 

Gerelateerde artikelen