Oaklins hoopt na succesvolle megabundeling op eerste M&A Award

Kanshebbers uit bijna alle M&A Award-categorie├źn hebben zich al gepresenteerd op MenA.nl. Als genomineerde in de categorie Best Dutch M&A Boutique Award 2016 komt vandaag Maarten Wolleswinkel, Managing Partner bij Oaklins Nederland, aan het woord.

Aan welke fusies en/of overnames heeft u het afgelopen jaar gewerkt?
"Dat was de fusie van 20 buitenlandse M&A-kantoren inclusief Holland Corporate Finance in Oaklins International. Ook de verkoop van Olij Breeding aan DummenOrange noem ik graag."

Wat waren voor u de bijzonderheden?
"We hebben nog nooit 20 deals in een keer gedaan, dus dat is uniek geweest. Oaklins was de meest complexe deal ooit en ook nog eens uiterst succesvol."

Hoe heeft u het afgelopen jaar ervaren?
"Het was een jaar vol prima marktcondities. Dat wil zeggen, volop financiering was er aanwezig, evenals veel internationale kopers in de markt."

Wat verwacht u voor de markt in 2016? 
"Ik verwacht geen grote veranderingen. De M&A-markt zal vergelijkbare marktcondities vertonen als in 2016." 
 


Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in 2 tips: 

1. Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (220 pagina’s) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en nanciers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

2. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Gratis naar M&A Awards-galafeest? Word vóór 15 december lid via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen