Novidam Capital Partners neemt Eclipse Group over

Het in New York en Amsterdam gevestigde private equity-bedrijf Novidam Capital Partners heeft de aandelen verworven van het in Nederland gevestigde Eclipse Group. Een deel van het bestaande Management Team zal toetreden tot het eigendom.

Eclipse Group is een Hosted Managed Service Provider in het domein Customer Communication Management. Eclipse helpt hun klanten bij het transformeren van hun klantcommunicatieprocessen en -ervaring van analoge en fysieke oplossingen naar een digital first-benadering waarbij alle klantcommunicatie is geïntegreerd in één platform.

De Customer Communications Management as a Service (CCMaaS)-oplossing is een unieke, zeer schaalbare en full-service SaaS-applicatie. Een aantal klanten zijn KLM, De Nederlandse Bank, Aegon, en meerdere overheidsinstanties en grote nutsbedrijven.

“Ik ben erg trots op de vooruitgang die we door de jaren heen hebben gemaakt. Met de nieuwe mogelijkheden van onze CCMaaS-oplossing zijn we klaar voor de toekomst. Samen met Novidam Capital Partners en onze nieuwe bestuursleden zijn we goed gepositioneerd om de volgende stappen in onze reis te zetten”, aldus Gijs Le Blanc, de CTO en mede-oprichter van het bedrijf.
 

Gerelateerde artikelen