Norton Rose Fulbright breidt Banking & Finance praktijk uit met Joris Ravelli

Advocatenkantoor Norton Rose Fulbright heeft Joris Ravelli benoemd tot counsel in de Banking & Finance praktijk.

Ravelli is advocaat en heeft ervaring in financiële transacties, waaronder projectfinancieringen, leveraged finance, corporate finance en asset finance. Hij is betrokken geweest bij een aantal van de grootste PPS-projecten in Nederland en adviseert Nederlandse en buitenlandse banken, financiële instellingen en bedrijven.
 
In Londen heeft hij internationale ervaring opgedaan, en tijdens zijn loopbaan is hij gedetacheerd geweest bij drie vooraanstaande internationale banken. Ravelli is afgestudeerd in Civiel Recht en Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden.
 
Wouter Hertzberger, Head of Banking & Finance Norton Rose Fulbright Amsterdam: “We zijn zeer verheugd met de komst van Joris. Hij is een ervaren advocaat, gespecialiseerd in projectfinanciering. Zijn kennis en ervaring sluiten perfect aan bij onze nationale en internationale ambitie om onze toppositie op het gebied van projectfinanciering voort te zetten.”
 
Joris Ravelli: “Ik kijk er erg naar uit om bij Norton Rose Fulbright mijn kennis, met een specifieke focus op projectfinanciering, verder te ontwikkelen.”

Gerelateerde artikelen