Nomineer NU jong talent voor de M&A Awards 2019

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:26
Ervaren dealmakers van Nederland, dit is het moment om jonge talenten te scouten en voor te dragen voor de M&A Awards! Tot 1 november kunt u nomineren.

Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste advocaten, adviseurs en investeerders tot en met 35 jaar. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters.

M&A staat bekend om een tak van sport waar hard gewerkt wordt en waar het voor jongeren extra lastig kan zijn om naast de reguliere werkzaamheden ook aan zaken als netwerken, klantrelaties en business development te werken. Dat is echter precies wat ‘high potentials’ doen: ondanks de jongere leeftijd laten zien dat zij de bestuurders van de toekomst zijn.

De vereisten voor een award? De kandidaat is niet ouder dan 35 jaar, levert een grote bijdrage aan het team en richting cliënten. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s worden gezien als een talent in het vakgebied. 

Het proces in vijf stappen:

1. Inzenden kan tot en met 1 november 2019. Stemmen op MenA.nl start begin november tot en met 6 december 2019.

In 2019 kunnen de jonge talenten worden voorgedragen in deze drie categorieën:

– Best Young Private Equity Manager
– Best Young M&A Advisor 
– Best Young M&A Lawyer

2. De redactie beoordeelt de inzendingen en zal de genomineerden bekendmaken.  
3. De genomineerden worden met de ingestuurde pitch gepresenteerd op MenA.nl en alle online leden kunnen stemmen op de kandidaten.
4. Op 21 november 2019 vinden de round tables plaats met de genomineerden bij NautaDutilh in Amsterdam (16.30 uur) waarbij de genomineerden -per categorie- door de jury worden beoordeeld op de gestelde criteria welke is te vinden in het reglement op MAAwards.nl.
5. De eindscore wordt voor 25% bepaald door stemmen van de bezoekers van MenA.nl en voor 75% door de jury. 

In de jury zitten de winnaars van de vorige jaren: 2018 Hans Scheepers (Waterland Private Equity)2018 Eric Wijs (Lincoln International)2018 Richard Witvliet (Houthoff), 2018 Myrthe van Bijsterveld (Rabobank) alsmede Petra Zijp (NautaDutilh), Tanja Kramer (KPN), Mels Huige (Active Capital Company), Kevin Beukeveld (Lexence), Remco van Daal (PwC), Pieter Bautz (ING Bank), Terry Verheij (Voxius) en enkele andere prominenten. 

Wilt u iemand nomineren? Klik dan hier. 

   
   
   

Beleef de M&A Awards 2019 met uw relaties
Wilt u ook op 12 december verzekerd zijn van een tafel of feestkaart op de M&A Awards in de Beurs van Berlage? Met een spetterend optreden van André Hazes Jr. op het galafeest. Sluit het jaar op een stijlvolle manier af met uw team of gasten in een prachtige ambiance. Wacht niet te lang. First come, first served. Reserveer vandaag nog uw tafel of feestkaart via MaAwards.nl.

Gerelateerde artikelen