Nieuwe samenwerking Microsoft for Startups en Ansarada

Microsoft for Startups en Ansarada werken samen om het voor startups gemakkelijker en sneller te maken om kapitaal aan te trekken en te groeien.

Microsoft for Startups en Ansarada hebben een nieuwe wereldwijde samenwerking aangekondigd waarmee startups gemakkelijker en sneller kapitaal kunnen aantrekken en kunnen groeien. Ansarada is de eerste externe technologieleverancier die een dergelijke wereldwijde samenwerking aangaat met het Microsoft for Startups-programma, en zal een centraal onderdeel vormen van het productaanbod.

Microsoft for Startups helpt veelvoorkomende belemmeringen voor het opbouwen van een bedrijf weg te nemen met gratis toegang tot technologie, coaching en ondersteuning. Het doel van het programma is het creëren en onderhouden van een gezond ecosysteem waarin partners en klanten succes kunnen hebben en kunnen groeien. Met hun buitengewone vermogen om hele markten te innoveren, spelen startups een cruciale rol in een bloeiend ecosysteem.

Het op AI gebaseerde Information Governance Platform van Ansarada wordt toegevoegd aan het productaanbod. Hiermee zijn founders in staat om weloverwogen beslissingen te nemen  als het gaat om het aantrekken van kapitaal en de groei van hun bedrijf.

Kirk Safford, Director van Microsoft voor Startups, zegt: "We werken samen met innovatieve bedrijven zoals Ansarada om founders te helpen meer te bereiken. Als onderdeel van de Microsoft for Startups Founders Hub hebben startups nu toegang tot het AI-aangedreven platform van Ansarada dat is ontworpen om het proces van het aantrekken van kapitaal te 
stroomlijnen."

Stuart Clout, medeoprichter van Ansarada, zegt: “Ambitieuze startups en kleine bedrijven vormen het kloppend hart van elke economie. Maar financiering en ondersteuning op maat ligt voor veel startups nog steeds buiten bereik. Onze unieke en geavanceerde technologie zal founders helpen de juiste beslissingen te nemen als het gaat om het aantrekken van kapitaal. “We zijn trots op de samenwerking met Microsoft for Startups. Zij spelen een belangrijke rol in het succesvol maken van jonge en ambitieuze bedrijven. Wij ondersteunen ze graag in dat avontuur.”

Meer informatie: https://www.ansarada.com/microsoft-for-startups

Gerelateerde artikelen