Nieuwe benoemingen bij CMS

Elisabeth von Meijenfeldt counsel, Etiënne Courbois partner.

CMS benoemt per 1 januari 2024 kandidaat-notaris Elisabeth von Meijenfeldt tot counsel en advocaat Etiënne Courbois tot partner. Met deze benoemingen versterkt CMS haar praktijkgroepen Corporate/M&A en Banking & Finance, wat past bij haar groeiambitie met focus op transacties en litigation.

Erik Vorst, managing partner van CMS in Nederland: “Von Meijenfeldt en Courbois zijn zeer getalenteerde juristen. Hun kennis en ervaring dragen in belangrijke mate bij aan de uitbouw en verdere ontwikkeling van onze transactiepraktijken waar wij, naast de litigation praktijk, komende jaren nog zwaarder op in willen zetten.”

Elisabeth von Meijenfeldt is sinds 2015 werkzaam bij CMS binnen de praktijkgroep Corporate/M&A. Ze is gespecialiseerd in het ondernemings- en rechtspersonenrecht met een focus op de internationale transactiepraktijk. Von Meijenfeldt adviseert daarnaast over herstructureringen en grensoverschrijdende fusies, splitsingen en omzettingen. Daarnaast doceert zij aan de Law Firm School.

Etiënne Courbois is sinds 2020 verbonden aan CMS. Hij werkt binnen de praktijkgroep Banking & Finance en is gespecialiseerd in financiering en zekerheden en financiële herstructureringen. Courbois adviseert nationale en internationale kredietgevers en -nemers over het structureren van financieringen. Daarnaast houdt hij zich bezig met duurzaamheidswetgeving en de impact daarvan op financieringstransacties.

Gerelateerde artikelen