Nieuw in M&A-database: undisclosed 5 million+

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:31
De M&A deal database heeft een nieuwe optie toegevoegd. Dealmakers kunnen nu discreet aangeven dat hun deal boven de €5 miljoen is (en dus meetelt voor de league tables) zonder dat dit zichtbaar is.

Van een deel van de deals die worden ingestuurd, mag de dealwaarde niet worden gemeld. Bijvoorbeeld uit concurrentie-overwegingen van de koper. Ook een deal range kan dan al te veel verklappen. Omdat deals zonder dealwaarde niet in de league tables worden opgenomen, kan dat soms een vertekend beeld geven van het aantal deals dat door een kantoor is geadviseerd. 

Op basis van jullie feedback hebben we daarom onderstaande optie ingevoerd.

Via het dealinzendformulier kunnen dealmakers aankruizen dat de deal boven de 5 miljoen is zonder dat dit wordt gemeld. Zo wordt de deal toch opgeteld in aantallen bij de league tables maar blijft de waarde disclosed.

Tip aan de business development-afdelingen: loop even alle deals langs van de afgelopen twee jaar en kijk welke deals er boven de 5 miljoen zijn maar waar geen value of value range is ingevuld. Geef deze deals aan ons door en wij zullen ze met terugwerkende kracht laten meetellen voor de league tables.

 

Gerelateerde artikelen