Nieuw bureau Goldfish Global gelanceerd voor founders

Deze week vond de officiƫle lancering plaats van Goldfish Global, een nieuw bureau dat founders van startups en scale-ups helpt richting een investering of exit.

Het bureau wordt geleid door Dave Dirks en Arjan Brienen. 

Dave Dirks is mede-oprichter van advocatenkantoren Certa Legal en Steelman. Hij is tevens angel investeerder en partner van investeringsfondsen Keadyn, EVO Venture Partners en Velar Capital.

Arjan Brienen heeft meer dan twintig jaar ervaring als corporate finance en M&A adviseur bij First Dutch Capital, IMPROVED Corporate Finance en KPN. Hij is sinds 2010 ook actief als angel investeerder en als co-founder van verschillende ondernemingen.

Goldfish is aan het eind van vorig jaar ingeschreven en heeft tot nu toe onder de radar geopereerd. Het bedrijf adviseerde succesvol bij twee exits. Customer data platform Squeezely is overgenomen door de Spotler-bedrijvengroep in augustus 2021. En in maart dit jaar begeleide Goldfish het Nederlandse datafeed management platform DataFeedWatch bij een overname door het in de VS gevestigde e-commerce bedrijf Cart.com.
 

Gerelateerde artikelen