Nieuw bestuur voor HVG Law

Frank Zandee Managing Partner, Hendrik-Jan Bleijerveld CFO en Talent Leader.

Frank Zandee (links) is per 1 juli 2022 benoemd tot Managing Partner van HVG Law en volgt daarmee Jan Padberg op die die deze rol vanaf 2018 vervulde.

Zandee startte in 1999 bij HVG Law waar hij in 2010 tot Partner werd benoemd. Sinds 2015 is hij betrokken bij het bestuur in de rol van Talent Leader en trad in juli 2018 toe als bestuurder en vervulde de rol van CFO en COO. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vennootschapsrecht en is gespecialiseerd in nationale en internationale vennootschapsstructuren en reorganisaties, corporate finance en fusies en overnames.

Hendrik-Jan Bleijerveld (rechts) is per 1 juli 2022 toegetreden tot het bestuur waarin hij naast de rol van CFO ook de rol van Talent Leader heeft overgenomen van Frank Zandee. Hendrik-Jan startte in 1996 bij HVG Law en werd in 2008 benoemd tot Partner binnen de Corporate M&A praktijk, Eva Verhoef startte in 2007 bij HVG Law en maakt sinds 2019 onderdeel uit van het bestuur en is verantwoordelijk voor operations, marketing en innovatie.

Jan Padberg zal zich gaan richten op de verdere groei van de Insolvency & restructuring praktijk in Amsterdam. HVG Law is Jan Padberg zeer erkentelijk voor zijn betrokkenheid en inzet als bestuurder en Managing Partner.
 

Gerelateerde artikelen