NIBC versterkt team mezzanine & equity

Laatst gewijzigd: 25 september 2023 10:07
Drie nieuwe benoemingen bij NIBC Mezzanine & Equity Partners: Bertolt de Vos van Steenwijk (investment director), Mathijs Voogt en Daniël Broekmans.

Bertolt de Vos van Steenwijk – Investment Director
Bertolt is februari 2019 gestart als Investment Director bij NIBC Mezzanine & Equity Partners (MEP). Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de energie sector; in upstream, midstream, downstream en renewables. Binnen deze sectoren was hij werkzaam in M&A, NBD, Project Management en Asset Management. Voordat hij aan de slag ging bij NIBC, werkte Bertolt bij Shell en het private olie- en gasbedrijf Oranje-Nassau Energie. Hij heeft een technische achtergrond met een MSc in Technische Natuurkunde van de TU Delft. Bertolt woont in Den Haag met zijn vrouw en drie kinderen en hockeyt, tennist en golft graag in zijn vrije tijd.

Mathijs Voogt – Investment Associate
Mathijs is per 1 april als Investment Associate aan de slag bij het Mezzanine & Equity Partners (MEP-) team van NIBC. In de afgelopen twee jaar heeft hij ervaring opgedaan met equity (leveraged buy-out) deals bij Main Capital Partners in de B2B software sector. Hij kijkt er naar uit om deze opgedane kennis en ervaring toe te passen en bij te dragen aan het verdere succes van MEP. Mathijs studeerde in 2016 cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een exchange aan de UTS (Sydney, Australië), is sindsdien woonachtig op Scheveningen en beoefent in zijn vrije tijd daar graag zijn passie (golf) surfen.

Daniel Broekmans – Investment Analyst
Daniel is per oktober 2018 gestart als Investment Analyst. Sinds zijn start was hij onderdeel van het deal team dat succesvol de minderheidsinvestering in Trymax Semiconductor heeft gerealiseerd. Voordat hij aan de slag ging bij NIBC MEP, was Daniel 2,5 jaar werkzaam bij het M&A team van KPMG Corporate Finance, waar hij verschillende transacties in de financiële sector heeft begeleid. Daniel heeft gestudeerd in Groningen, Helsinki en Amsterdam – waar hij nu nog woont, sport en in het weekend zijn vrije tijd spendeert.

Gerelateerde artikelen