NFIR neemt branchegenoot True Access over

NFIR, specialist in forensische IT-security en incident response, heeft branchegenoot True Access (True-xs) overgenomen. 

Met het ingaan van de AVG, en de daarbij behorende verscherpte regelgeving voor gegevensbescherming en het melden van datalekken, stijgt de vraag naar de geavanceerde forensische IT-dienstverlening. Met de overname kunnen de twee bedrijven hier op inspelen. NFIR breidt haar portfolio uit, terwijl True-xs de mogelijkheid krijgt aanvullende dienstverlening te bieden.

Het personeel van True-xs gaat in zijn geheel over naar NFIR en binnen afzienbare tijd zal ook een gezamenlijk kantoor in Den Haag betrokken worden.

NFIR is een joint-venture van de Intermax Group en Legian. De Intermax Group is opgericht in 1994 en bestaat uit Intermax Cloudsourcing, Bizway, Guardian360 en NFIR. Legian is een consultancy en detacheringsorganisatie die organisaties bij vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie begeleidt. De expertise van Legian richt zich met name op ICT infrastructuren, cybersecurity, sourcing en operational excellence. 

 

Gerelateerde artikelen