NewPort Capital breidt Private Equity team uit

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:13
NewPort Capital heeft haar Private Equity team heeft uitgebreid met Peter van den Anker en Marijn Baartmans.

NewPort Capital is een participatiemaatschappij die zich focust op investeringen in Nederlandse mid- market bedrijven.

Peter van den Anker
Peter van den Anker is benoemd tot Investment Director en heeft circa 12,5 jaar ervaring op het gebied van Leveraged Finance en Private Equity. Voor zijn overstap naar NewPort was Peter verantwoordelijk voor het equity solutions team van NIBC Mezzanine & Equity Partners waar hij actief was in het Nederlandse mid-market buy-out segment.

Marijn Baartmans is toegetreden als Investment Analyst en heeft circa 2,5 jaar ervaring op het gebied van mid-market M&A en Corporate Finance. Voor zijn komst naar NewPort was Marijn werkzaam als Analyst in het Corporate Finance Mid- Market team van ING Bank waar hij als collega’s intensief samen heeft gewerkt met Dennis Hofmans, Investment Manager bij NewPort.

“Wij zijn zeer verheugd om deze twee ervaren krachten toe te voegen aan ons NewPort team. Recent hebben wij de financieringsronde van ons eerste fonds succesvol afgerond op de limiet van 90 miljoen euro, fors boven het doelvermogen van 50 miljoen euro, en zowel Peter als Marijn zullen een belangrijke rol vervullen in het ondersteunen van onze verdere groei.“, aldus Rob van der Laan, oprichter en Managing Partner van NewPort.

Gerelateerde artikelen