NDB Groep overgenomen door Duitse groeier

​​​​​​​GGW Group is in Duitsland de derde financiële dienstverlener.

Het familiebedrijf NDB Groep uit Noord-Holland, financieel adviseur en gevolmachtigde in Nederland, is verkocht aan GGW Group, een financiële dientverlener uit Duitsland. NDB Groep is gegroeid naar een top 40-speler in de Nederlandse markt. De groep is in meerdere regio’s gevestigd.

De Duitse koper GGW Group werd opgericht in 2020. De groep telt 30 partnerbedrijven, meer dan 1.500 werknemers en meer dan één miljard euro aan premies. Inmiddels is het binnen haar marktgebied de derde speler qua omvang.

De deal is begeleid door corporate finance-expert PhiDelphi. Jan de Boer, managing director bij NDB Groep, is enthousiast over de transactie en over de support van PhiDelphi: ''We zijn zeer tevreden over de manier waarop PhiDelphi het proces heeft begeleid. Onze belangen zijn te allen tijde op een professionele manier behartigd. Het team had de volledige controle over elk aspect van de transactie. De ondersteuning was daarnaast zeer hands-on en bood ons veel comfort en overzicht tijdens dit intensieve proces. Dankzij PhiDelphi's uitgebreide netwerk in de sector hebben we een geschikte partner gevonden om de strategische positie van NDB Groep in Nederland veilig te stellen en te versterken.”

Het Duitse GGW (portfolio company van Private Equity firm Hg Capital) werd geadviseerd door Van Till advocaten (Robbert Jansen en team).
 

Gerelateerde artikelen