Navitas Capital investeert in verduurzamingsbedrijf

Takkenkamp Groep, een verduurzamer van vastgoed, vindt nieuwe aandeelhouder.

Takkenkamp Groep en Navitas Capital hebben overeenstemming bereikt over hun voorgenomen samenwerking waarbij Navitas Capital een meerderheidsbelang in Takkenkamp Groep zal verwerven. 

Takkenkamp Groep, een derde generatie familiebedrijf, is een integraal en lokaal georganiseerd verduurzamingsbedrijf met landelijke dekking. De samenwerking met Navitas past in de ambitie van de directie om verder door te groeien in de verduurzaming van onroerend goed. Het huidige management van Takkenkamp Groep zal de bestaande strategie, met bijbehorende doelstellingen en ambities, voortzetten.

Takkenkamp Groep heeft meer dan 85 jaar ervaring in het onderhoud van onroerend goed. Met specialisaties in vloer-, dak- en gevelisolatie en gevelonderhoud werkt de groep vanuit acht locaties in Nederland. Daarbij staat de combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces centraal. Zo bracht de groep onlangs het eigen, innovatieve isolatieproduct Airofill Innovative Wall Insulation – waarbij een veel hogere isolatiewaarde dan de gangbare producten wordt bereikt- op de markt. 

Een bekend renovatieproject van de Takkenkamp Groep is de Beurs van Berlage in Amsterdam. 
 

Gerelateerde artikelen