NautaDutilh partner voorzitter insolventievereniging

Robert van Galen, partner bij NautaDutilh, is op 9 oktober tot voorzitter van INSOL Europe 2014-2015 geïnstalleerd. Van Galen was de afgelopen jaren al actief als vicevoorzitter van de vereniging die onder andere nauw betrokken is bij de Europese regelgeving op het gebied van insolventierecht. Tijdens het jaarlijkse congres van INSOL Europe kreeg Van Galen de voorzittershamer overgedragen van Catherine Ottaway.
Van Galen is gespecialiseerd in insolventierecht, meer in het bijzonder internationaal insolventierecht en restructuring. Hij is ook ingeschreven op het tableau als advocaat bij de Hoge Raad. Van Galen is voorzitter van het Restructuring & Insolvency team van NautaDutilh. Dat team adviseert nationale en internationale cliënten bij herstructureringen en insolventies. In 2009 werd Van Galen als fellow toegelaten tot het American College of Bankruptcy.
 
INSOL
INSOL Europe is een vereniging van advocaten en accountants die faillissementsrecht beoefenen en/of optreden als curator. De vereniging telt meer dan 1200 leden verspreid over Europa. De vereniging houdt diverse congressen en seminars, geeft een tijdschrift uit en is actief op het gebied van de ontwikkeling van het internationale faillissementsrecht. Aan het jaarcongres dat van 9 tot 12 oktober in Istanbul werd gehouden, namen meer dan 400 advocaten, accountants, wetenschappers, rechters en bankiers deel.aten, accountants, wetenschappers, rechters en bankiers deel.
 
Gerelateerde artikelen