NautaDutilh maakt benoeming partners wereldkundig

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:36
Paul van der Bijl en Barbara Nijs mogen zich per 1 januari 2017 respectievelijk partner Notarieel recht, Corporate/M&A en partner Mededinging bij NautaDutilh noemen. Het Amsterdamse advocatenkantoor is verheugd over het vastleggen van de twee advocaten.

Sinds 2004 maakt Paul van der Bijl deel uit van de gelederen van NautaDutilh. De overname-advocaat is werkzaam op het gebied van publieke M&A-transacties en IPO's. De laatste jaren is Van der Bijl onder meer betrokken geweest bij de beursgangen van asr, Basic-Fit, ForFarmers en trivago.

Voordat Barbara Nijs in 2012 naar NautaDutilh kwam, heeft de zij gewerkt bij Clifford Chance in Amsterdam, Brussel en Londen. Tijdens haar periode in de Britse hoofdstad was de mededingingsadvocate een jaar gedetacheerd bij Shell. Nijs is gespecialiseerd op het gebied van overnamemeldingen, kartels, clementieaanvragen, compliance training, joint ventures en andere samenwerkingsvormen, distributiestelsels en machtsmisbruik.

"Barbara en Paul zijn al lang betrouwbare adviseurs voor onze klanten en alom geprezen voor hun expertise en pro-actieve aanpak. We zijn er trots op hen in ons midden als partners en feliciteer hen met hun benoeming", zegt Erik Geerling, Managing Partner bij het Amsterdamse advocatenkantoor, in een reactie. 


Heeft u recentelijk een transfer gemaakt of bent u benoemd? Laat het ons weten via ghoeks@alexvangroningen.nl. 

Gerelateerde artikelen