NautaDutilh benoemt nieuwe partners counsels

NautaDutilh maakt bekend per 1 april 2021 drie nieuwe partners te hebben benoemd en vijf counsels.

Hiermee versterkt het kantoor diverse praktijkgroepen, waaronder het Tech, IT & Data law team, het Banking & Finance team en het Corporate M&A team. 

“Met de benoeming van een nieuwe partner in elk van onze drie thuismarkten onderstrepen we als kantoor onze leidende positie in de Benelux”, schrijft NautaDutilh.

Dit zijn de nieuwe partners:
• Peter Craddock – Tech, IT & Data law – kantoor Brussel  
• Sara Gerling – Banking & Finance – kantoor Luxemburg  
• Jules van de Winckel – Corporate/ M&A, notariële praktijk – kantoor Amsterdam

Managing partner Petra Zijp zegt: "We zijn ontzettend trots op deze talentvolle advocaten en kandidaat-notaris. Hun benoeming onderstreept het belang dat wij als kantoor hechten aan het laten doorgroeien van juridisch talent met uiteenlopende expertise en ervaring. Ook, en vooral, na een jaar als geen ander dat ons uitdaagde te zoeken naar nieuwe manieren om met elkaar en met onze cliënten samen te werken. Peter, Sara en Jules hebben laten zien dat zij de cliënt altijd vooropstellen in hun werk. Samen weerspiegelen zij onze sterke positie in de Benelux. We kijken er dan ook naar uit om samen met deze nieuwe generatie partners, hun praktijken verder uit te bouwen en, in een veranderende wereld, pragmatische oplossingen te blijven bieden voor de uitdagingen waar onze cliënten voor staan.”

Daarnaast zijn Nathalie van Landuyt, Pierre de Pauw, Meliha Dacic, Carmen Schellekens en Vincent de Bruijn tot counsel benoemd.

Gerelateerde artikelen