Nancy Matos versterkt M&A-team AKD

AKD breidt de M&A-praktijk uit met de komst van Nancy Matos.

Nancy heeft 15 jaar ervaring als Corporate en M&A-advocaat en is naast advocaat in Amsterdam ook gekwalificeerd als advocaat in de Verenigde Staten. Zij adviseert cliënten voornamelijk bij fusies, overnames en joint ventures. Ze heeft het grootste deel van haar carrière gewerkt als advocaat bij BakerMcKenzie, waar ze zowel vanuit Europa als de Verenigde Staten heeft gewerkt aan diverse transacties van multinationals.

Nancy: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s de M&A-praktijk van AKD verder uit te bouwen, zowel in Nederland als daarbuiten. AKD is een kantoor in beweging. Kijk alleen al naar het aantal deals, dat in de afgelopen jaren is verdubbeld. Ik vind het leuk om hier met mijn jarenlange ervaring aan bij te dragen en het aantal deals nog verder te vergroten”.

François Koppenol, M&A-partner bij AKD, voegt toe: “Wij zijn erg blij met de komst van Nancy. 15 jaren ervaring is niet niks, daar gaan onze cliënten van profiteren. Daarnaast is haar komst gezien de groei van onze M&A-praktijk zeer welkom: onze Benelux-strategie is zichtbaar succesvol. Wij adviseren steeds meer cliënten in bijvoorbeeld Azië en de VS die een fusie of overname willen doen in de Benelux, en bedrijven in de Benelux die actief zijn buiten deze regio.”

“Onze vliegende start in de league tables van Q1 in dit jaar, met een mooie nummer 1-positie, is daar ook weer het bewijs van”, vervolgt Lennart Crain, eveneens M&A-partner bij AKD. “Mooie, interessante en internationale zaken. Zaken die we met de komst van Nancy nog vaker kunnen doen dan nu.”

Bij AKD werken 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en staf. Het is in omvang het vijfde kantoor van Nederland en heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg.

Gerelateerde artikelen