Na lang zoeken kwam de ene vermogensbeheerder uit bij de andere

Laatst gewijzigd: 11 september 2024 12:54
Eenhoorn Vermogensopbouw gaat verder als BeSmart Vermogensbeheer.

BeSmart Vermogensbeheer en Eenhoorn Vermogensopbouw zijn per 1 september gefuseerd. De deal is pas nu bekendgemaakt. Eenhoorn gaat verder onder de naam van BeSmart. Beide partijen vinden de krachtenbundeling logisch en wijzen op de steeds complexer wordende financiële wereld.

Het gaat niet om een overname maar om een juridische fusie. In de nieuwe setting is Eenhoorn als merk verdwenen, maar blijft als handelsnaam gewoon actief. Oprichter Martin Vooijs wordt voor een gelijk deel partner in de nieuwe setting

“Dat was nog best een hele zoektocht en ik heb hierbij gesprekken gevoerd met meerdere partijen”, vertelt Martin Vooijs. “Het ging er niet alleen om of de werkwijze overeenkomt, de manier van klantbenadering hetzelfde is of dat er een goede klik is. Het moet ook op bedrijfsmatig vlak met elkaar kloppen.”

De gebundelde vermogensbeheerders beloven klanten een compleet pakket van diensten, variërend van vermogensbeheer tot op maat gemaakte financiële plannen. Ook biedt deze samenwerking volgens beide  voordelen voor de klanten. Die vloeit voort uit de expertise van BeSmart op het gebied van vermogensbeheer en de advieservaring van Eenhoorn.

Het managementteam, dat bestaat uit de vier partners van zowel BeSmart als Eenhoorn, werken samen aan een strategisch plan om de integratie soepel te laten verlopen en om de gezamenlijke groeidoelstellingen te realiseren.

Gerelateerde artikelen