Na Boer & Croon is ook Harborn prooi van Franse groep

De EPSA Group krijgt steeds steviger voet op Nederlandse bodem.

De Franse bedrijvengroep EPSA, specialist in managementadvies, neemt het bureau Harborn Digital uit Rotterdam over. Bij deze gelegenheid verandert EPSA Nederland de naam in EPSA Digital. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

EPSA is in Nederland bekend door de overname vorig jaar van adviesbureau AB&C Groep, de moedermaatschappij van Boer & Croon. De AB&C Groep was toen net een jaar oud, na een fusie tussen de Aeves Groep en Boer & Croon, waarna ook de inkoopspecialist proQure werd overgenomen.

Jeroen Soeterbroek, oprichter en managing director van Harborn, zal de leiding op zich nemen van EPSA Digital. “We blijven gewoon in Rotterdam met onze campus en krijgen er een geweldig kantoor bij in Amsterdam met meer dan 700 collega’s in Nederland”, aldus Soeterhoek.

Met EPSA Digital krijgt EPSA Netherlands een derde  pijler in de dienstverlening, naast procurement en business transformation. EPSA werd in 2001 opgericht en draaide vorig jaar een netto omzet van 400 miljoen euro. De internationale adviesgroep is in handen van de oprichter, het management en de investeerders TowerBrook, Raise Investissement en CAPZA.

Gerelateerde artikelen