Mundu neemt sectorgenoot opgeLED! over

Mundu, gespecialiseerd in buitenreclame, heeft branchegenoot opgeLED! uit Amsterdam overgenomen.

Dat meldt het Groningse bedrijf in een persbericht. Mundu is actief in de zogeheten ‘Digital Out of Home’ markt en groeit door de overname naar een landelijk dekkend netwerk van 80 digitale schermen. “Door deze schaalvergroting exploiteert Mundu een landelijk digitaal netwerk van rijkswegmasten en rondweg billboards voor lokale, regionale en nationale klanten en biedt vooral dekking buiten de Randstad”, aldus het bedrijf.

OpgeLED! uit Amsterdam verzorgt de exploitatie van digitale grootformaat billboards en is onder andere marktleider in de regio Rotterdam. De activiteiten van opgeLED! worden in de organisatie van Mundu geïntegreerd en worden voortgezet onder de naam Mundu.

“Met de aanzienlijke, landelijke  vergroting van onze gezamenlijke netwerken, waarbij dekking in zowel de grotere steden als langs de drukkere snelwegen in Nederland is gegarandeerd, zijn we in staat om een attractieve partner te blijven voor onze landelijke en regionale adverteerders”, zegt Rob Nienhuis, Sales Director opgeLED!

Mundu opent op korte termijn een tweede vestiging in de Randstad. De directie bestaat per 1 oktober uit Mike Kolker en Thijs Rotman.

Gerelateerde artikelen