Morgan Stanley neemt belang Olympia over van Avedon

Morgan Stanley Tactical Value Investing neemt het belang van Avedon Capital in uitzender Olympia over voor een onbekend bedrag.

Olympia zet nu al dagelijks meer dan 12.000 mensen aan het werk, maar met het kapitaal van Morgan Stanley is het natuurlijk de bedoeling dat het bedrijf verder groeit op de Nederlandse markt. Het huidige management van Olympia blijft aan. Ook zegt het bedrijf door te willen groeien in 'betekenisvol werk' en een 'digitale transformatie' wil doormaken, maar wat dat verder voor betekenis toevoegt aan het uitzendwerk van magazijnmedewerkers en callcentercohorten valt nog te bezien. 

Frederik Wijsenbeek, Executive Director bij Morgan Stanley Tactical Value Investing: “Olympia is een onderscheidend bedrijf. Het is de ondernemende cultuur in combinatie met de bijzondere visie, waarin de mens centraal staat, die ze tot een topspeler in hun sector maakt. Het feit dat ze, in de gekozen segmenten, voortdurend sneller groeien dan de markt bewijst dit.” 

Gerritjan Eggenkamp, Partner Avedon Capital Partners vult hierop aan: “Ik ben trots op de transitie die we samen hebben gerealiseerd. De strategische keuze om te focussen op zes segmenten middels een duaal model, de aanzienlijke investeringen in digitalisering en het aantrekken en ontwikkelen van getalenteerde mensen, heeft zich vertaald in indrukwekkende groei. Ik verwacht dat Olympia vanuit deze basis samen met Morgan Stanley Tactical Value Investing zich nog verder zal onderscheiden richting kandidaten en klanten. Zo zal Olympia in de toekomst nog meer mensen aan betekenisvol werk kunnen helpen.”

Gerelateerde artikelen