Mis het niet: M&A Awards 2021

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:23
Op 30 juni haalt de M&A Community het afgelaste awardsgala van 2021 dubbel en dwars in met een groot zomerfeest in de Beurs van Berlage.

We hebben wat in te halen met de M&A Community. De afgelopen twee jaar bleek het onmogelijk om een groots M&A Awards-gala te organiseren en het dealjaar is toch niet hetzelfde zonder het grote jaarlijkse feest. Daarom organiseert de M&A Community nu op 30 juni de grote M&A Awards Summer Edition. We beginnen de avond met een diner. Na het eten schuiven we de tafels aan de kant en wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes.

We doen wel wat dingen anders bij deze Zomereditie. Zo zijn de Awards van 2021 al uitgereikt in december en staan ze al te glimmen op de schouw van de winnaars. Er is dus geen awardshow op het podium. Wel staan we uiteraard even stil bij alle hoogtepunten van vorig jaar en is er de gelegenheid om alle aanwezige winnaars en genomineerden te feliciteren. 

Ook laten we de zwarte smokings in de kast – veel te warm! Een kleurrijk en zomers Tenue de Ville is het devies. Voor de heren betekent dat natuurlijk veel linnen en loafers en de dames kunnen alvast op zoek naar een zomerse jurk. Vergeet bij het uitzoeken van de schoenen vooral niet dat er ook gedanst gaat worden. 

Het feest vindt plaats in de Beurs van Berlage. De ceremonie is in handen van BNR-presentator Donatello Piras. Na het diner vindt de welbekende afterparty plaats met Tino Martin als special guest.  

De M&A Awards is een feestelijke avond vol fine dining, geweldige hoogtepunten en de mogelijkheid om de beste dealmakers en investeerders te feliciteren. Dit is de perfecte gelegenheid om je klanten en teamleden te bedanken.

Voor meer informatie: https://maawards.nl/the-summer-edition-2021/

Vragen? Contacteer onze community managers:

Evelijn Hartvelt
ehartvelt@alexvangroningen.nl

Jurrien Morsch
jmorsch@alexvangroningen.nl

Gerelateerde artikelen