Mikel Hoppenbrouwers versterkt Corporate Finance team RSM

Mikel Hoppenbrouwers versterkt het M&A team van RSM als Senior Manager Corporate Finance en M&A.

Hoppenbrouwers heeft, na gestart te zijn als Corporate Finance adviseur, gewerkt als een M&A specialist bij een beursgenoteerd bedrijf en komt over van NewCold, één van de meest snelgroeiende bedrijven op het gebied van warehousing en logistics. Hier heeft Hoppenbrouwers veel ervaring opgedaan op het gebied van complexe internationale- en cross-border transacties.

Met een achtergrond in Transaction Services en Debt Advisory is Hoppenbrouwers gespecialiseerd in het brede spectrum van Corporate Finance. Bij RSM zal Hoppenbrouwers het Corporate Finance team gaan leiden dat zich vooral toespitst op het adviseren en het begeleiden van fusies en overnames in het midden- en kleinbedrijf segment.

Over RSM
RSM M&A Services adviseert middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. RSM biedt een volledige reeks geïntegreerde en hoogwaardige M&A-diensten, waaronder: Corporate Finance, Debt Advisory, Due Diligence, Bedrijfswaarderingen en M&A Tax. De M&A Services praktijk bestaat uit ruim 40 professionals.

 

Gerelateerde artikelen